MEMÒRIA GRÀFICA QP

Aquesta secció del bloc de QPHP pretén recollir imatges, dibuixos, fotografies, plànols, etc. de Quart de Poblet, la seua història, el seu patrimoni i la seua gent.

És important documentar i deixar constància de les coses que tenim i hem tingut al poble perquè aquesta memòria visual i gràfica és part de la nostra identitat com a poble; i especialment avui amb la fotografia digital i les noves tecnologies resulta fàcil iniciar aquesta mena d’iniciatives.

La imatge és una potent ferramenta per atreure l’atenció de la gent i per educar, ensenyar i concienciar a la gent sobre la importància del nostre patrimoni, de la nostra història i de la vida del i al nostre poble. Nosaltres ja recopilem al nostre facebook algunes d’aquestes imatges, però ara hem decidit crear una plataforma oberta a tot el món on anirem actualitzant els àlbums i la memòria gràfica que estem creant. Tanmateix, us convidem a tots i totes a que cadascú documente les coses, activitats, persones, immobles, etc.  que veiem o que recopilem entre tots les fotografies del que malauradament ja no es veu.

Aquesta plataforma està oberta a la col·laboració de qualsevol persona que vullga aportar les seues imatges i compartir-les; nosaltres per la nostra part ens comprometem a indicar qui són els autors i els col·laboradors. A més a més l’aplicació permet geoposicionar les imatges i crear un mapa de Quart amb la localització concreta on s’ha pres la imatge, generant una cartografia visual molt enriquidora, especialment per deixar constància dels elements patrimonials, indrets i immobles que ja han desaparegut.

Per accedir només heu de clicar ací: MEMÒRIA GRÀFICA DE QUART DE POBLET o escriure “Memoria Grafica Quart” al Google

Podeu visualitzar les imatges en la galeria, per àlbums o al mapa.

Podeu visualitzar les imatges en la galeria, per àlbums o al mapa.

Nota: podeu consultar les imatges soltes a la galeria o accedir als diferents àlbums temàtics que anem creant. Recordeu que també podeu visualitza-les al mapa.

3 responses to “MEMÒRIA GRÀFICA QP

  1. Retroenllaç: El Quart dels anys 30 en fotos | quart de poblet: història i patrimoni·

  2. Retroenllaç: Empresas familiares e históricas de Quart | quart de poblet: història i patrimoni·

Deixa un comentari